Kalmar Kebab
DSC_0118.JPG

Om oss

Hem | Om oss | Produkter | Kontakt

OM Kalmar Kebab AB

Kalmar Kebab är ett väletablerat familjeföretag som startade 1998 och drivs idag utav två generationer från samma familj. Sedan starten har företaget levererat välsmakande kebabprodukter av högsta kvalitet och utvecklats till ett marknadsledande företag inom livsmedelsindustrin. Vår grundprincip har alltid varit att värna om kundernas och medarbetarnas bästa. Detta har med tiden utvecklats till företagets tre grundpelare: SMAK - KVALITET - SERVICE
 

 

 

SMAK

Kalmar Kebab garanterar bästa möjliga smak utan att kompromissa med kundernas hälsa. Våra recept är ett resultat av en passion för välsmakande mat och gastronomi. Sedan starten har vi specialiserat oss på marinad för att uppnå önskad smak. Vi har även insett vikten av att enbart framställa naturliga produkter. Noggrant utvalda råvaror och välutvecklade recept har lett till välsmakande produkter, vilket även har bevisats av ökad försäljning till restauranger och detaljhandel.

DSC_0118.JPG

 

KVALITET

På Kalmar Kebab strävar vi alltid efter att hålla högsta möjliga kvalitet. Genom att arbeta med både lokala och marknadsledande nordiska leverantörer, samt sätta mål utöver de tilldelade kraven från Svenska Livsmedelsverket, garanterar vi en kvalitet som ligger på topp och även överstiger branschens standarder. Hos oss kan du som kund känna dig trygg, då vi har full spårbarhet och även testar våra produkter regelbundet på ett oberoende externt laboratorium. Eftersom företaget grundades utifrån en passion, har vårt tankesätt från start varit att endast acceptera produkter som vi själva skulle vara villiga att konsumera hemma i våra egna kök. 

 

Service

Hos Kalmar Kebab är alla välkomna och vårt mål är att leverera bästa möjliga service till alla som har kontakt med oss. Vi jobbar ansvarsfullt och inser att bra service med pålitliga och säkra leveranser genom hela transportkedjan har betydelse. I början skötte företagsägarna hela verksamheten själv, men den har efterhand utvecklats till en större och mer omfattande process. Trots vår tillväxt har vi fortfarande som företagskultur att alltid behandla våra kunder, partners och medarbetare med bästa möjliga service, precis som det var från starten. Vi inser vikten av ett gott samarbete, vilket i sin tur ger möjligheter att skapa fler jobb som i slutänden resulterar i mer gyros och kebab åt Sveriges befolkning.